10 Ekim 2009 Cumartesi

Fringe - 2.Sezon İlk 4 Bölüm - HDTVRiP - Altyazılı


FRINGE

SEASON 2
BÖLÜM 1-2-3-4
HDTVRiP - 2009


LOST'UN YAPIMCILARINDAN LOST KADAR İLGİ ÇEKECEĞİ KESİN DİZİ...








Dizinin tanıtım afişleri de oldukça ilgi çekici. Bu konuda tanıtım afişlerini de serpiştirilmiş olarak göreceksiniz. Dizinin oyuncularına gelince:


Peter Bishop rolünde Joshua Jackson oynuyor. Çılgın bir profesörün ihmal edilmiş oğlu. Çok zeki; ama hiçbir işte dikiş tutturamamış, veya özellikle tutturmamış. İstemese de bir emrivakiyle Irak'tan Boston'a getirilerek konuya kısa süreliğine diyerek dahil ediliyor. Ama çıkamayacağını kısa sürede anlıyor.


FBI Özel Ajanı Olivia Dunham rolünde Anna Torv oynuyor. Amerikan deniz piyadesi olarak eğitilmiş ve birçok olayı aydınlatmış olan özel ajan Olivia Dunham, FBI’yın parlağan yıldızlarından biri. Ama konuya, 657 sayılı uçuşun saçtığı dehşetin ve çok güvendiği birinin ihanetine uğramış bir pskilojinin içinde olarak başlıyor. Ve bu işe bulaştıktan sonra Olay Yeri Araştırma ekibine geri dönemeyeceğini anlıyor.


Ve kaçık profesör Dr.Walter Bishop rolünde John Noble oynuyor. Düşündürücü deney etiklerinin O'nu 1991’de akıl hastanesine attırdığı, sabırsız ve inanılmaz bir bilim insanı. Olivia Dunham esrarengiz uçak olayını çözebilmek için prefösörü akıl hastanesinden çıkartıyor. ama preföser bırakın bir sorun çözmeyi, hayata bile uyum sağlayamayacak durumda.
Hikaye bu 3 kişinin ve ekibe destek ve köstek olan 5 kişinin etrafında gerçekleşiyor.








FRINGE SEZON 2 - BÖLÜM 2
Altyazı paket içindedir.



-
FRINGE SEZON 2 - BÖLÜM 3
Altyazı paket içindedir.



-

FRINGE SEZON 2 - BÖLÜM 4
Altyazı ayrı şekilde verilmiştir.

.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Pardus... Özgürlük İçin...

Şansını Dene

Online SEO Stats

Kaynaklar
 

Copyright 2008 All Rights Reserved | | | Dosya Deposu - is proudly powered by Blogger